Likopen Paket Maska za obraz proti mozoljčkom in mastni koži 3/1

Likopen Paket Maska za obraz proti mozoljčkom in mastni koži 3/1

Šifra: 37
Razpoložljivost: Na zalogi

Ustvarite si masko za obraz proti mozoljčkom iz zelene gline, olja čajevca in jojobinega olja za osvežitev in uravnavo mastnosti kože

34.22€
-+

Postavi vprašanje o tem izdelku

Želim da vprašanje NI javno

Vse kar potrebujete. da si lahko sami, po svojih željah, ustvarite naravno masko za obraz proti mozoljčkom in mastni koži. Likopen paket Maska za obraz vsebuje tri izvrstne, naravne sestavine, ki uravnavajo tvorbo maščobe na koži,  delujejo blago antiseptično in proti nečistočam. V paketu prejmete kar 200g zelene gline s katerimi si boste ustvarili veliko mask. Jojobino olje lahko uporabite tudi za druge namene kot so odstranjevanje ličil ali za nego las. Olje čajevca pa je izvrstno tudi pri različnih kožnih težavah. 

Sestavine za obrazno masko proti mozoljčkom

  1. Jojobino olje: izvrstno neguje mastno kožo brez mašenja por. Je zelo nežno olje, ki ne draži oči, zato ga lahko uporabite tudi za odstranitev ličil na katerem koli delu obraza.
  2. Zelena glina Montmorillonite: glina najboljše vrste z veliko minerali, katera nase vleče nečistoče in maščobo iz kože. Pomaga odstranjevati ogrce in lušči odvečne odmrle kožne celice, da je koža mehkejša, prožnejša in gladka.
  3. Eterično olje čajevca: Deluje proti vnetno in blago antiseptično ter zavira rast in razmnoževanje mikrobov v mozoljih. 

Po uporabi maske bo koža  gladka in potrebovala bo nekaj vlaženja. Priporočamo nanos Rebel kreme za mastno kožo, ki bo uravnala vlažnost in kožo negovala še dolgo po tem, ko boste masko sprali z obraza.

Samo naravne sestavine, brez konzervansov in brez barvil. Koži najbolj prijazna maska.

Paket vsebuje:

  • 1x Jojobino olje 100ml
  • 1x Olje čajevca 100ml
  • 100g zelena glina Montmorillonite + 100g gratis (za več kot 25 nanosov)
  • Nekaj izvrstnih in natančnih "receptov za masko"
  • Kupon s kodo za popust


Lastnosti
Sestavine Zelena glina Montmorillonite, jojobino olje, olje čajevca
Tip kože Mastna koža

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Iz treh sestavin si ustvarite masko po svojih željah. V paketu bodo priloženi tudi različni nasveti in količine za vmešanje.  Opozorilo pri uporabi olja čajevca: Izdelek je samo za zunanjo uporabo. Če izdelek pogoltnete, ne sprožite bruhanja, ampak popijte vodo ter takoj poiščite zdravniško pomoč. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite otrokom nedosegljivo. Če se pojavi občutljivost, prenehajte z uporabo. 

Podobni izdelki

Ponovno si oglejte

Poganja OpenCart
Likopen | Kozmetika z organskim likopenom © 2019

Kontakt