O nas

Smo partner edinega proizvajalca organskega likopena na svetu.

Likopen je spletna trgovina s kozmetiko za nego kože s posebej izpostavljeno sestavino, ki se nahaja v rumenih do rdečih sadežih - likopen. Posebnost naše spletne trgovine je, da je likopen popolnoma organski, pridobljen direktno iz paradižnikov s postopkom, ki ne vsebuje kemikalij. Ta ekstrakcija je tudi patentirana. S tem ohrani likopen največ svojih antioksidativnih lastnosti. Nosilec patenta je Pierre Group s.r.l. in vsi izdelki v tej spletni trgovini so izdelani v Italiji. Izdelki niso testirani na živalih in ne vsebujejo parabenov in težkih kovin. 


Likopen spada v skupino karotenoidov in ima močne antioksidativne lastnosti, je priporočljivo hranilo, ki se uporablja pri preprečevanju raka, ščiti kožo pred UV žarki, izboljša teksturo kože ter deluje proti vnetno. Je tudi izjemna anti-age sestavina. 

Več o likopenu

Veseli bomo vsakega vašega vprašanja, pobude ali kritike. Skrbimo za vaše ugodje in ugodje vaše kože. Radi vam svetujemo glede nakupa primernega izdelka, prilagojenega vašem tipu kože. Z veseljem vam pošljemo tudi vzorčke, in smo prepričani, da jih boste vzljubili. 

Pišite nam na: info@likopen.si

Rok Zemljič s.p. Postružnikova 2 9240 Ljutomer tel: 031 534 338


Poganja OpenCart
Likopen | Kozmetika z organskim likopenom © 2019

Kontakt