Politika zasebnosti

Politika zasebnosti se nanaša na spletno mesto Likopen.si in na Rok Zemljič s.p.., v nadaljevanju ponudnik

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Vaši osebni podatki bodo zakodirani preneseni preko interneta. Naše spletne strani in druge sisteme imamo zaščitene s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi proti izgubi, uničenju, dostopu, spreminjanju in širjenju vaših podatkov s strani nepooblaščenih oseb, Kljub redni kontroli vaših podatkov ni mogoče popolnoma zaščititi.

Piškotki

Piškotki so tekstovne datoteke, ki se ob obisku in uporabi spletnega mesta shranijo na uporabnikovo napravo, s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta lahko ponudnik dostopa do podatkov na uporabnikovi napravi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

Ponudnik s pomočjo piškotkov zagotavlja boljše ter uporabniku bolj prijazno in osebno prilagojeno delovanje in prikazovanje spletnega mesta, obenem pa mu piškotki pomagajo pri analizi uporabnikov, beleženju obiska (statistični nameni) ter za bolj učinkovito oglaševanje.

Piškotki opravljajo številne funkcije – omogočajo sledenje obiska spletnih strani, omogočajo različne kampanje in popuste, preko piškotkov pa se shranjujejo tudi informacije o tem, ali ste naročnik na naše spletne novice,  ali ste upravičeni do določenih popustov ali ugodnosti.

Piškotki oziroma podatki, zbrani z njihovo pomočjo, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu zakonodaje o varstvu osebnih podatkov, saj z njimi ni mogoče ugotoviti, za katero konkretno osebo gre.

Ker si nenehno prizadevamo, da bi vam zagotovili najboljšo možno uporabniško izkušnjo, naše spletne strani delujejo optimalno le, če so piškotki omogočeni. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben. Dodatni podatki se shranijo le, če se s tem strinjate, na primer z vnosom podatkov pri naročilu izdelka ali včlanitvi/registraciji.

Odločitev, ali boste spletnim stranem dovolili uporabo piškotkov ali ne, je povsem v vaših rokah, pri tem pa velja opozoriti, da stran optimalno deluje le, če so piškotki v vašem brskalniku oz. na naših spletnih straneh omogočeni.

Trženje

Z uporabo te spletne strani se strinjate z nalaganjem piškotkov na vaš računalnik. Z nalaganjem piškotkov se zbira statistika dostopa do te spletne strani, vrsta računalniške opreme in brskalnika, lokacija dostopa. Uporabo piškotkov in izklop oglasov lahko nastavite v zgornjih dveh povezavah. Stran za beleženje statistike uporablja Google Analytics, oglasi se servirajo iz oglasne mreže Google.

Google Analytics

Naše spletno mesto uporablja orodje Google Analytics, storitev za analizo spletnih strani podjetja Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA. Google Analytics uporablja tako imenovane piškotke, tekstovne datoteke, ki se hranijo na vašem računalniku in omogočajo analizo vaše rabe spletne strani. Podatki o vaši rabi te spletne strani, ustvarjeni s pomočjo piškotkov, se praviloma prenesejo in shranijo na strežniku podjetja Google v ZDA. V okviru anonimiziranja naslovov IP na tej strani pa vaš naslov IP Google v državah članicah Evropske skupnosti ali v drugih državah, pogodbenicah sporazuma o evropskem gospodarskem prostoru, pred tem skrajša. Le v izjemnih primerih se na strežnik podjetja Google v ZDA prenese poln naslov IP in nato tam skrajša. Po naročilu upravljavca te spletne strani bo Google te informacije uporabljal za ocenjevanje rabe spletne strani, za sestavljanje in dostavo poročil o aktivnostih na spletni strani upravljavcu te spletne strani in za druge storitve v zvezi z rabo spletne strani in interneta. V okviru storitve Google Analytics ne bo na Google posredovan vaš naslov IP s strani vašega spletnega brskalnika in ne bo povezan z drugimi podatki podjetja Google. Hranjenje piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vašega spletnega brskalnika: vendar vas v tem primeru opozarjamo, da morda v tem primeru ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani v polnem obsegu. Razen tega lahko podjetju Google preprečite zajemanje s piškotki ustvarjenih informacij in z vašo rabo spletne strani povezanih podatkov (vključno z vašim naslovom IP) kakor tudi obdelavo teh podatkov, če prenesete in namestite vstavek brskalnika, ki ga najdete na naslednjem naslovu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Več informaciji o storitvi Google Analytics in varstvu podatkov na naslednjem naslovu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

DoubleClick by Google

Naše spletno mesto uporablja orodje DoubleClick podjetja Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA. DoubleClick Digital Marketing (DDM) je integrirana oglaševalska platforma, ki združuje najboljše marketinške rešitve na enem vmesniku.

DoubleClick meri učinkovitost spletnih marketinških kampanj in uporabnikom tretjih strani ponuja oglasna sporočila na podlagi, skozi zgodovino brskanja po internetu, zaznanega okusa. Te informacije se ne uporabljajo v povezavi z osebnimi podatki drugih googlovih storitev, dokler uporabnik v to ne privoli.

Na naslednjem naslovu lahko nadzirate prikaz Google oglasov: https://www.google.com/settings/ads/onweb/

Piškotke DoubleClick lahko tudi onemogočite na spletnem naslovu Digital Advertising Alliance: http://www.aboutads.info/choices/

Vtičniki za družabna omrežja

Kot uporabnik naše spletne strani se lahko samostojno odločite, ali želite omogočiti uporabo piškotov. Nastavitve za piškote lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Če piškotke izključite, bodo nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

Na naši spletni strani uporabljamo naslednje vtičnike (ang.: plugins):

Facebook

Uporabljamo vtičnik družabnega omrežja Facebook.com, družbe Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA. Povezavo s politiko zasebnosti lahko najdete tukaj: https://www.facebook.com/about/privacy/

Google+

Uporabljamo vtičnik družabnega omrežja Google+, družbe Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA. Povezavo s politiko zasebnosti lahko najdete tukaj: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Spletno mesto ponudnika ne zbira in ne posreduje obiskovalčevih informacij tretjim osebam (razen zgoraj omenjenih) oziroma podjetjem za namene trženja.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Rok Zemljič s.p. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Rok Zemljič s.p. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Rok Zemljič s.p. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Rok Zemljič s.p. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Rok Zemljič s.p. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Spletna prodaja, Rok Zemljič s.p., Postružnikova ulica 2, 9240 Ljutomer


Poganja OpenCart
Likopen | Kozmetika z organskim likopenom © 2019

Kontakt